UUSIMMAT PÄIVITYKSET:

27.12.2022
TANSSITUNNIT

- Kirsin tunnit Kaarinassa
- Sirpan tunnit T-talolla

6.3.2022
YHDISTYSTOIMINTA

- Toimintasuunnitelma 2022
- Vuosikertomus 2021

KÄVIJÄLASKURI

Käyntejä kotisivuilla:147817 kpl

Desperado Line dancers ry:n

vuosikertomus tilikaudelta

1.1.2021 - 31.12.2021

 

JÄSENMÄÄRÄ

Yhdistyksen jäsenmäärä vuoden 2021 lopussa oli 55. Vuoden aikana yhdistykseen liittyi uusia jäseniä 1 ja eronneita oli 6.

 

HALLITUS

Vuonna 2021 yhdistyksen hallituksen kokoonpano oli seuraava:
Kirsi Vuorinen (puheenjohtaja, esiintymiset, opetukset), Ritva Lehtonen (jäsensihteeri, jäsentiedote), Tuija Hassinen-Laine (sihteeri), Sirpa Kurki-Lehto (dj, opetukset), Eija Vähä-Impola (tiedottaminen, jäsentiedote, nettisivujen hallinta), Niina Kuronen (varapuheenjohtaja, nettisivujen päivitys).
Hallituksen ulkopuolelta Ann-Christin Suhonen (rahastonhoitaja ja kirjanpitäjä).

 

TANSSI-ILLAT, TAPAHTUMAT

Vuoden aikana ei järjestetty tanssi-iltoja, koska covid 19 pandemia pakotti välttämään tapahtumien järjestämistä. Jäsenistölle järjestettiin yhteisruokailu 19.11.2021 Kortteliravintola Navetassa, yhdistys maksoi ruokailusta 10 €/henkilö. Mukana oli 9 jäsentä.

 

HANKINNAT

Hankintoja ei tehty.

 

ESIINTYVÄ RYHMÄ


Ryhmä ei esiintynyt vuoden 2021 aikana kertaakaan; kysyntää ei ole ollut covid 19 pandemian takia. Ryhmän käyttöön vuokrattiin peilillinen tila Tanssistudio Flamasta syksyksi. Esiintyvän ryhmän muodostivat Kirsi Vuorinen, Niina Laine, Niina Kuronen, Tuija Hassinen-Laine, Susan Lehtilä, Jessica Lehtilä ja Jennina Lehtilä.

 

JÄSENTIEDOTE

 
Jäsentiedotteita lähetettiin vuoden aikana kolme kappaletta. Tiedotteessa on siirrytty mahdollisuuksien mukaan sähköpostijakeluun. Tapahtumista on lisäksi tiedotettu tanssitunneilla ja internetissä yhdistyksen sivuilla www.desperadolinedancers.com ja Facebook-ryhmässä.

 

JÄSENTUOTTEET

 
Jäsentuotteita ei ole ollut myynnissä.

 

Vuoden 2021 vuosikertomuksen vakuudeksi 
hallitus 2021

 

Kirsi Vuorinen, puheenjohtaja

Niina Kuronen

Tuija Hassinen-Laine

Sirpa Kurki-Lehto

Ritva Lehtonen

Eija Vähä-Impola