UUSIMMAT PÄIVITYKSET:

15.10
TAPAHTUMAKALENTERI

-Joulujuhla 28.10.2017

-Tanssilista lisätty!

16.08
TANSSITUNNIT

-Sirpan tunnit T-talolla
-Kirsin tunnit Ristikalliolla

KÄVIJÄLASKURI

Käyntejä kotisivuilla:58265 kpl

DESPERADO LINE DANCERS RY:N

VUOSIKERTOMUS

TILIKAUDELTA 01.01.2016 – 31.12.2016

 

JÄSENMÄÄRÄ

Yhdistyksen jäsenmäärä vuoden 2016 lopussa oli 67. Vuoden aikana yhdistykseen liittyi uusia jäseniä 3 ja eronneita oli 5.


HALLITUS

Vuonna 2016 yhdistyksen hallituksen kokoonpano oli seuraava: Kirsi Vuorinen (puheenjohtaja, esiintymiset, opetukset), Ritva Lehtonen (jäsensihteeri, jäsentiedote), Ann-Christin Suhonen (varapuheenjohtaja, rahastonhoitaja ja kirjanpitäjä), Tuija Hassinen-Laine (sihteeri), Sirpa Kurki-Lehto (dj, opetukset), Eija Vähä-Impola (tiedottaminen, jäsentiedote, nettisivujen hallinta), Mira ja Seppo Hellman (jäsentuotteet), Niina Kuronen (nettisivujen päivitys).


TANSSI-ILLAT, TAPAHTUMAT
  • 18.3. järjestettiin tanssi-ilta Runostuopissa, mukana  31osallistujaa
  • 12.11. järjestettiin pikkujoulut KahviTella-ravintolassa, 50 osallistujaa
HANKINNAT

Yhdistys ei ole tehnyt hankintoja tilikauden 1.1.2016 - 31.12.2016 aikana.


ESIINTYVÄ RYHMÄ

Ryhmä esiintyi vuonna 2016 kaksi kertaa. Ryhmän käyttöön vuokrattiin peilillinen tila Flamencoseuralta. Esiintyvän ryhmän muodostivat Kirsi Vuorinen, Mira Hellman (lopetti keväällä), Niina Laine, Niina Kuronen, Mira Cavén ja Tuija Hassinen-Laine ja tarvittaessa tuurauksia tehnyt Ann-Christin Suhonen.


JÄSENTIEDOTE

Jäsentiedotteita lähetettiin vuoden aikana neljä (4) kappaletta. Tiedotteessa on siirrytty mahdollisuuksien mukaan sähköposti-jakeluun. Tapahtumista on lisäksi tiedotettu tanssitunneilla ja internetissä yhdistyksen sivuilla www.desperadolinedancers.com sekä DLD:n Facebook-ryhmässä.


JÄSENTUOTTEET

Jäsentuotteina on ollut myynnissä juomapullo, säkkireppu, pinssi, jäsenpaidat ja city-paidat.Vuoden 2016 vuosikertomuksen vakuudeksi,

DLD RY:n Hallitus


Kirsi Vuorinen / puheenjohtaja

Tuija Hassinen-Laine / sihteeri

Ann-Christin Suhonen

Sirpa Kurki-Lehto

Ritva Lehtonen

Eija Vähä-Impola

Mira Hellman

Seppo Hellman

Niina Kuronen