UUSIMMAT PÄIVITYKSET:

15.10
TAPAHTUMAKALENTERI

-Joulujuhla 28.10.2017

-Tanssilista lisätty!

16.08
TANSSITUNNIT

-Sirpan tunnit T-talolla
-Kirsin tunnit Ristikalliolla

KÄVIJÄLASKURI

Käyntejä kotisivuilla:58265 kpl


DESPERADO LINE DANCERS RY:N

TOIMINTASUUNNITELMA

TILIKAUDELLE 01.01.2017 - 31.12.2017

 

JÄSENTIEDOTUS

Jäsenistölle tiedotetaan yhdistyksen ajankohtaisista tapahtumista ja asioista sähköisesti toimitettavassa jäsentiedotteessa, joka ilmestyy noin 3-4 kertaa vuodessa. Yhdistyksen nettisivuja ja siellä olevaa tapahtumakalenteria päivitetään ja uusitaan tarpeen mukaan. Facebookissa myös DLD-sivut.


TEEMAJUHLA / MUUT TANSSITAPAHTUMAT

Voidaan järjestää vuoden kuluessa esimerkiksi teemajuhla ja tanssi-illat keväällä ja syksyllä jäsenistön ja tanssijoiden kiinnostuksen ja aktiivisuuden  mukaan. Tapahtumajärjestelyt sovitaan vuosikokouksen valitseman hallituksen toimesta.

Tapahtumaan voidaan järjestää ohjelmaa, esim. tanssiesityksiä tai muita esityksiä hallituksen päätöksen mukaisesti. Mahdollisuus arpajaisten järjestämiseen ja rivitanssiharrastukseen liittyvien tuotteiden myyntiin.

Ulkomaisten rivitanssikoreografien vieraillessa Suomessa, voidaan harkita järjestetäänkö vierailun yhteydessä myös Turkuun tapahtuma, sisältäen opetusosion, esityksiä ja tanssia. Erillisen tekniikkakurssin järjestäminen on myös mahdollista, jos osallistujamäärä on riittävä. Tekniikkakurssin vetäjänä toimisi vieraileva tanssinopettaja.

VIERAILUT TAPAHTUMIIN / TILAISUUKSIIN

Voidaan järjestää vuoden aikana bussikuljetus edulliseen jäsenhintaan johonkin kotimaassa järjestettävään rivitanssiin liittyvän tapahtumaan. Yhteiskuljetukset järjestetään jos osallistujia on riittävästi.


ESIINTYVÄ RYHMÄ JA HARJOITUSTILAT

Esiintyvä ryhmä harjoittelee noin kerran viikossa sille yhdistyksen vuokraamassa peilillisessä salissa. Ryhmä esiintyy tilausten mukaan erilaisissa tapahtumissa ja oman yhdistyksen tilaisuuksissa. Ryhmälle hankitaan esiintymisvaatteita tarpeen mukaan. Esiintyvään ryhmään rekrytoidaan uusia tanssijoita tarvittaessa.

JÄSENTUOTTEET

Yhdistys myy jäsentuotteitaan edulliseen jäsenhintaan. Tuotteet ovat: DLD-pinssit, T-paidat, city-paidat, säkkireput sekä DLD:n logolla varustettu juomapullo. Uusia jäsentuotteita harkitaan otettavaksi myyntiin tilikaudella hallituksen päätöksellä.


TULEVIA HANKINTOJA

Hankitaan tuotteita tilaisuuksiin ja tapahtumiin tarpeen mukaan vuoden aikana.

 

Turussa 13.12.2016
Desperado Line Dancers Ry:n hallitus
 
Kirsi Vuorinen / hallituksen puheenjohtaja
Tuija Hassinen-Laine / sihteeri
Sirpa Kurki-Lehto
Ritva Lehtonen
Eija Vähä-Impola
Mira Hellman
Seppo Hellman
Ann-Christin Suhonen
Niina Kuronen