UUSIMMAT PÄIVITYKSET:

7.1.2020 TANSSITUNNIT

-Sirpan tunnit T-talolla

-Kirsin tunnit Kaarinassa


4.5.2019 DLD STARS

3.3.2019
YHDISTYSTOIMINTA

Vuosikertomus 2018
Toimintasuunnitelma 2019
Hallitus 2019

KÄVIJÄLASKURI

Käyntejä kotisivuilla:99234 kpl

DESPERADO LINE DANCERS Ry:n

TOIMINTASUUNNITELMA

TILIKAUDELLE 1.1. – 31.12.2019

 

JÄSENTIEDOTUS

Jäsenistölle tiedotetaan yhdistyksen ajankohtaisista tapahtumista ja asioista sähköisesti toimitettavassa jäsentiedotteessa, joka ilmestyy noin 3-4 kertaa vuodessa. Yhdistyksen nettisivuja ja siellä olevaa tapahtumakalenteria päivitetään ja uusitaan tarpeen mukaan. Facebookissa myös DLD-sivut.


DESPERADO LINE DANCERS RY TANSSITAPAHTUMAT

Tarkoituksena järjestää noin kaksi tanssi-iltaa samaan tyyliin kuin aikaisempina vuosina, yksi keväällä ja yksi syksyllä. Kysynnän mukaan voidaan järjestää myös esim. joulujuhla tai muu tapahtuma. Tapahtumajärjestelyt sovitaan vuosikokouksen valitseman hallituksen toimesta.

Tanssitapahtumiin voidaan järjestää ohjelmaa, esim. tanssiesityksiä tai muita esityksiä hallituksen päätöksen mukaisesti. Mahdollisuus arpajaisten järjestämiseen ja rivitanssiharrastukseen liittyvien tuotteiden myyntiin.


ESIINTYVÄ RYHMÄ JA HARJOITUSTILAT

Esiintyvä ryhmä harjoittelee noin kerran viikossa sille yhdistyksen vuokraamassa peilillisessä salissa. Ryhmä esiintyy tilausten mukaan erilaisissa tapahtumissa ja oman yhdistyksen tilaisuuksissa. Ryhmälle hankitaan esiintymisvaatteita tarpeen mukaan. Esiintyvään ryhmään rekrytoidaan uusia tanssijoita tarvittaessa.

JÄSENTUOTTEET

Yhdistys myy jäsentuotteitaan edulliseen jäsenhintaan. Uusia jäsentuotteita harkitaan otettavaksi myyntiin tilikaudella hallituksen päätöksellä.


TULEVIA HANKINTOJA

Hankitaan tuotteita ja palveluja tilaisuuksiin ja tapahtumiin tarpeen mukaan.

 

Turussa 25.11.2018

Desperado Line Dancers Ry:n hallitus

 

Kirsi Vuorinen / hallituksen puheenjohtaja

 

Niina Kuronen

 

Sirpa Kurki-Lehto

 

Ritva Lehtonen

 

Tuija Hassinen-Laine

 

Eija Vähä-Impola