UUSIMMAT PÄIVITYKSET:

27.12.2022
TANSSITUNNIT

- Kirsin tunnit Kaarinassa
- Sirpan tunnit T-talolla

6.3.2022
YHDISTYSTOIMINTA

- Toimintasuunnitelma 2022
- Vuosikertomus 2021

KÄVIJÄLASKURI

Käyntejä kotisivuilla:147821 kpl

DESPERADO LINE DANCERS Ry:n

TOIMINTASUUNNITELMA

TILIKAUDELLE 1.1. – 31.12.2022

vallitsevan Korona-pandemian asettamien rajoitusten puitteissa


JÄSENTIEDOTUS

Jäsenistölle tiedotetaan yhdistyksen ajankohtaisista tapahtumista ja asioista sähköisesti toimitettavassa jäsentiedotteessa, joka ilmestyy noin 3-4 kertaa vuodessa. Yhdistyksen nettisivuja ja siellä olevaa tapahtumakalenteria päivitetään ja uusitaan tarpeen mukaan. Facebookissa on myös yhdistyksen ylläpitämä DLD-ryhmä.

DESPERADO LINE DANCERS RY TANSSITAPAHTUMAT

Tarkoituksena on järjestää kahdesta neljään tanssi-iltaa jakautuen kevääseen ja syksyyn kysynnän mukaan. Voidaan järjestää myös esim. joulujuhla tai muu tapahtuma. Tapahtumajärjestelyt sovitaan vuosikokouksen valitseman hallituksen toimesta. 

Tanssitapahtumiin voidaan järjestää ohjelmaa, esim. tanssiesityksiä tai muita esityksiä hallituksen päätöksen mukaisesti. Mahdollisuus arpajaisten järjestämiseen ja rivitanssiharrastukseen liittyvien tuotteiden myyntiin. 

ESIINTYVÄ RYHMÄ JA HARJOITUSTILAT

Esiintyvä ryhmä harjoittelee noin kerran viikossa sille yhdistyksen vuokraamassa peilillisessä salissa. Ryhmä esiintyy tilausten mukaan erilaisissa tapahtumissa ja oman yhdistyksen tilaisuuksissa. Ryhmälle hankitaan esiintymisvaatteita tarpeen mukaan. Esiintyvään ryhmään rekrytoidaan uusia tanssijoita tarvittaessa. 

JÄSENTUOTTEET

Yhdistys myy jäsentuotteitaan edulliseen jäsenhintaan. Uusia jäsentuotteita harkitaan otettavaksi myyntiin tilikaudella hallituksen päätöksellä.

TULEVIA HANKINTOJA

Hankitaan tuotteita ja palveluja tilaisuuksiin ja tapahtumiin tarpeen mukaan.

 

Turussa 8.11.2021

Desperado Line Dancers Ry:n hallitus

 

Kirsi Vuorinen / hallituksen puheenjohtaja

 

Niina Kuronen

 

Sirpa Kurki-Lehto

 

Ritva Lehtonen

 

Tuija Hassinen-Laine

 

Eija Vähä-Impola